Programma

Tijdens het Weekend van de Klant word je in de bloemetjes gezet. Er zijn heel wat activiteiten dus het loont zeker de moeite om af te zakken naar Geel! Bij heel wat handelaars krijg je een extra geschenkje, een hapje of een drankje.

Zaterdag 30 september 2017

van 10u tot 17u: Treinritjes door het centrum

Dankzij UNIZO Geel kan je het centrum van Geel op toeristische wijze verkennen. Aan de opstapplaats in de Nieuwstraat word je verwelkomd met een lekker streekhapje en dito drankje. Je stapt er gratis het treintje op, dat je onder begeleiding van een stadsgids door het Geelse stadscentrum leidt. Ook in de buurt van de stationsparking kan je op- en afstappen.

Van 10u tot 18u: Leuke attenties bij de handelaars

Ter gelegenheid van het weekend van de klant krijg je bij de meeste handelaars een leuke attentie. Een lekkernij, een leuk geschenk of een verrassend extraatje. Met het voordeelboekje, dat je in aanloop naar het weekend in de brievenbus krijgt, krijg je nog een extraatje bij de deelnemende handelaars.

Van 14 tot 00 u: Ladies Games op de Markt

De Ladies Games zijn een initiatief van Flair en Libelle. Op deze Games zullen verschillende vrouwenteams het tegen mekaar opnemen in 6 ludieke battles. De Ladies Games in Geel zullen doorgaan op de Markt en de aangrenzende Havenmarkt. Het gebeuren wordt afgesloten met een knallende afterparty! 

> Meer info

Zondag 1 oktober

Van 13u tot 17u: opendeurdag Geel Centrum

Op zondag 1 oktober zijn de winkels in Geel Centrum extra open. Kom dus gerust herfstshoppen, de Geelse handelaars bieden je graag wat lekkers aan. In de winkelstraten is er tal van animatie voorzien: van muziekoptredens over kinderanimatie tot een goochelact. Voor elk wat wils!

> Meer info

Van 13u tot 17u: Leuke attenties bij de handelaars

Ter gelegenheid van het weekend van de klant krijg je bij de meeste handelaars een leuke attentie. Een lekkernij, een leuk geschenk of een verrassend extraatje. Met het voordeelboekje, dat je in aanloop naar het weekend in de bus krijgt, krijg je nog een extraatje bij de deelnemende handelaars.