Doe mee met het Geels Weekend van de Klant

Deelnemen als handelaar

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober vindt in Geel het Weekend van de Klant plaats. Dé ideale gelegenheid om jouw klanten eens extra te verwennen met een warm gebaar, een kleine attentie of gewoonweg met een eenvoudige "dank je wel". 

In aanloop naar het weekend van de klant wordt een voordeelboekje bedeeld in elke Geelse brievenbus. Unizo Geel biedt je, net zoals vorig jaar, een unieke kans om de naamsbekendheid van jouw zaak verder te vergroten én nieuwe klanten te verwerven. Reserveer nu jouw pagina in het boekje van de klant voor slechts € 75 (tarief voor UNIZO-leden) en spring in het oog van de Gelenaar!

JOUW VOORDELEN

  • 1 pagina in het voordeelboekje in alle Geelse brievenbussen en bij de deelnemende handelaars
  • Extra bezoekers en klanten tijdens én na het Geelse Weekend van de Klant
  • Publiciteit bij 20.000 Geelse gezinnen
  • Zéér voordelige prijs !
  • Klantenbinding bij je bestaande klanten
  • Er valt die dag heel wat te beleven in Geel! Dus er worden heel wat bezoekers verwacht. Bekijk het programma.

Hoe werkt het?

De Geelse gezinnen ontvangen het boekje van de klant in hun brievenbus. Het is ook verkrijgbaar bij deelnemende handelaars. Met het boekje kunnen klanten tijdens het Weekend van de Klant (en eventueel daarna) bij de deelnemende handelszaken een extra geschenkje ontvangen bovenop de gewone klantenattentie.

Wat moet je doen?

Schrijf je in voor de Unizo-actie op de website van www.geelsweekendvandeklant.be. De deelnamekost bedraagt € 75,00 voor leden en € 150,00 voor niet-leden, excl. BTW. Tijdens het Weekend van de Klant dien je uiteraard voldoende attenties te voorzien voor potentiële bezoekers.

Wat krijg je in ruil?

In het bonnenboekje krijgt iedere deelnemende handelszaak één A6-pagina. Naast contactgegevens en informatie over jouw aanbod, worden ook je troeven in de kijker gezet. Een foto van jouw en/of je team in de zaak zorgt voor een persoonlijke toets. Bekijk hier het boekje van vorig jaar.

EXTRA OPVALLEN MET EEN ADVERTENTIE?

Al dan niet aanvullend op een standaardvermelding van 1 pagina, kan je je zaak extra in de kijker zetten met een advertentie:

  • Advertentie binnenin op de eerste of laatste pagina: € 650 excl. BTW
  • Advertentie binnenin: € 250 excl. BTW
  • Opmaak advertentie (optioneel): € 75 excl. BTW

 

Meer info

Wens je deel te nemen aan deze actie, wil je adverteren of heb je graag meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met info@geelsweekendvandeklant.be of 014 960 603. Of schrijf je direct in met het onderstaande formulier!

 

Inschrijven handelaars

Mijn zaak
Op welke dagen en uren is de winkel open? Zijn er aangepaste openingsuren op de Dag van de Klant of met de Herfstopendeur op zondag 1 oktober?
Geef een korte omschrijving van welke producten en/of diensten je aanbiedt.
Contact
Unizo
Unizo-leden betalen €75 om deel te nemen aan deze campagne, niet-leden betalen €150.
Foto's
Bezorg ons een mooie foto van jou en/of je team in de zaak. Klik eerst op bestand kiezen, daarna op uploaden.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Dag Van de klant
Geef een korte omschrijving van het extra cadeau voor klanten die tussen 30 september en 14 oktober langskomen met hun bonnenboekje. Dit kan vb: een extra koffiekoek bij de bakker, kleuradvies in een modewinkel, een glaasje cava, een gadget,... zijn.